Nieuws

25 april 2018, Precisiezaaimachine Grimme Matrix 1200 afgeleverd

Onlangs hebben we deze mooie bietenzaaier Grimme Matrix 1200 afgeleverd. 12 Rijig en voorzien van mulch-schijven zodat er gezaaid kan worden in onbewerkt land/groenbemesting. 

Bietenzaaier Grimme Matrix 1200

Bietenzaaier Grimme Matrix 1200

Bietenzaaier Grimme Matrix 1200

Bietenzaaier Grimme Matrix 120024 maart 2018, Verbouwing entree achter de rug

De afgelopen twee maanden is er hard gewerkt aan de verbouwing van onze entree rondom de balie, het kantoor en de winkel. Er zijn nieuwe systeemplafonds geplaatst, muren zijn gedeeltelijk vervangen door glazen systeemwanden en een gedeelte van het interieur is vernieuwd. 

Ook hebben we de winkel aangepakt. In samenwerking met onze grootste onderdelenleverancier, Kramp, is het winkelassortiment geüpdatet en opnieuw ingericht. We zijn overgegaan van Agricenter naar Powered by Kramp winkelconcept. Dit concept sluit beter aan bij ons bedrijf. De uitstraling van zowel de fysieke als de online winkel/webshop is hiermee ook veranderd. 

Tegelijkertijd zijn werkprocessen op de achtergrond geautomatiseerd.     

We zijn heel tevreden met het resultaat tot nu toe en hopen hiermee weer jaren vooruit te kunnen! U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen! 

16 januari 2018, Bloembollen Vakdagen Flevoland 2018

Op donderdag 1 en vrijdag 2 februari 2018 vinden de Bloembollen Vakdagen Flevoland plaats in de Profyto hallen in Creil. Graag nodigen wij u uit om de tulpenshow te bezichtigen en ons te bezoeken op de Agribeurs. Op beide dagen worden er thema-ochtenden georganiseerd: 

Donderdag 1 februari - 11.00 uur: Een tulpen(broei)ochtend
Donderdag 1 februari - 11.00 uur: Energieboost voor agri vrouwen
Vrijdag 2 februari - 11.00 uur: De kracht van samenwerking  

Deze beurs is niet alleen een ontmoetingsplek voor mensen uit het bloembollenvak, het is leuk en interessant voor mensen uit alle agrarische sectoren om de Bloembollen Vakdagen te bezoeken. 

Meer informatie vindt u op de website www.bloembollenvakdagenflevoland.nl en in de uitnodiging. De uitnodiging is te downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.

Graag tot ziens op 1 en 2 februari!1 december 2017, Plan nu uw onderhoud

Staat de rustige periode voor de deur? Denk vooruit en benut deze tijd met het (laten) uitvoeren van onderhoud aan uw trekkers en machines. Dan bent u er straks direct helemaal klaar voor.   

Brengt u uw Deutz-Fahr trekker bij ons voor onderhoud, dan ontvangt u een cadeaubon tot € 250,- en maakt u kans op een bezoek aan de SDF fabriek. 

Plan nu uw onderhoud en ontvang een cadeaubon22 november 2017, Donderdag 30 november Biotechniekdag 2017

Op donderdag 30 november 2017 vindt de tweede Biotechniekdag plaats. Een dag vol techniek en innovaties in de biologische teelt. Een initiatief vanuit Delphy, Hagranop en HAK Schoffeltechniek. 

Samen met CleanLight zijn wij met onze kistenvuller op deze dag aanwezig. De CleanLight UV machines zoals de waterontsmetter en de bollenontsmetter zijn te zien. Door middel van UV licht worden virussen, bacteriën en schimmels bestreden. Tevens is er een eco ploeg van Ovlac te bezichtigen.    

Locatie: Hagranop BV, Westermeerweg 17, 8309 PZ in Tollebeek
Datum & tijd: donderdag 30 november 2017 van 15.00 - 20.00 uur

Voor meer informatie zie de website www.biotechniekdag.nl Graag tot dan!Nieuwsarchief:

Oudere nieuwsberichten vindt u in ons nieuwsarchief

  Onderdelen bestellen? 
Bezoek www.kramp.com


Bezoek de website van Deutz-Fahr

 

Bezoek de website van Grimme

 

Bezoek de website van Ag Leader Technology

 

Bezoek de website van Baselier

Bezoek de website van Beco

 

Bezoek de website van AP Machinebouw

 

Bezoek de website van Bogballe

 

Bezoek de website van Lemken

 

Bezoek de website van Delvano