24 juli 2012, Demo dag uien en suikerbieten

Gebr. Blok is aanwezig op de Uien Suikerbieten Demodag. Deze dag wordt georganiseerd door Strube en Nickerson-Zwaan. Strube is een suikerbietenzaad leverancier uit Duitsland die nu anderhalf jaar in Nederland actief is. Bart van der Weijden is directeur voor Nederland en woont aan de Urkerweg in Emmeloord. Hier wordt ook de dag gehouden. U krijgt hier de gelegenheid om op het demoveld de nieuwste zaaiuien- en suikerbietenrassen te bezichtigen.

Strube heeft in Duitsland een marktaandeel van 40% en is in Europa een groeiende speler. In Nederland willen ze ook stevige voet aan de grond krijgen. In Duitsland heeft Strube nauwe banden met  Grimme.


We zullen hier staan naast het demoveld met een Grimme Maxtron 620 met de traditionele loofklapper en nakoppers maar ook met een los opgestelde FM 300 loofpoetser. Loofpoetsen wordt een steeds belangrijker thema in Nederland temeer omdat de suikerindustrie andere regels gaat hanteren in de koptarra. Op deze dag zal hier het een en ander over verteld worden.

In de aardappelbewaarschuur hebben wij een standje. Klik hier voor de uitnodiging.

  Onderdelen bestellen? 
Bezoek www.kramp.com


Bezoek de website van Deutz-Fahr

 

Bezoek de website van Grimme

 

Bezoek de website van Ag Leader Technology

 

Bezoek de website van Baselier

Bezoek de website van Beco

 

Bezoek de website van AP Machinebouw

 

Bezoek de website van Bogballe

 

Bezoek de website van Lemken

 

Bezoek de website van Delvano