Gasdepot

U kunt ook bij ons terecht voor het kopen van gas. Ons gasdepot is geplaatst in samenwerking met Kumogas bv. In ons depot vindt u industriële gassen zoals las- en snijgassen, propaan gas voor heftrucks en vloeibaar propaan voor thuisgebruik.   

Propaangas
In ons gasdepot vindt u flessen propaangas van de merken Antargas en Rijngas. Propaanflessen worden aangeboden in diverse afmetingen van 5, 8, 11, 14 en 33 kg. flessen, veelal in lichtgewicht flessen. De kleinere flessen worden vooral gebruikt bij het barbecueën, op de camping, bij terrasverwarming of op boten. 
Heftruckgas bieden wij aan in 14 kg. aluminium flessen. 

Het systeem werkt eenvoudig; u levert een lege fles in en gaat met een volle naar huis. U betaalt de vulling en het aantal keuringsjaren; het aantal jaren dat de nieuwe fles 'jonger' is. Zo bent u altijd verzekerd van een goedgekeurde fles. 

Eerste gasfles?
U begint aan uw eerste gasfles? Afhankelijk van de soort fles, betaalt u een bedrag aan statiegeld of keuringsjaren, dat u weer terug krijgt als u de fles weer inlevert. Met gastoebehoren uit onze winkel, zoals gasslangen en gasklemmen, maken wij uw gasset compleet.

Industriegas
Blok Mechanisatie is ook depothouder van het industriegas van Kumogas. Bedrijven uit diverse branches, groot en klein verbruikers, kunnen bij ons terecht voor verschillende soorten industriegas. Diverse soorten gassen zijn leverbaar zoals o.a. zuurstof, acetyleen, stikstof, argon, koolzuur, helium en diverse mengsels van gassen. Deze gassen worden bijvoorbeeld gebruikt bij het snijden en/of lassen. 

Neem voor offertes, afspraken of vragen gerust contact met ons op. Bij grotere afnamen is, afhankelijk van de hoeveelheid, bezorging op uw bedrijf mogelijk.  

 

  Onderdelen bestellen? 
Bezoek www.kramp.com


Bezoek de website van Deutz-Fahr

 

Bezoek de website van Grimme

 

Bezoek de website van Ag Leader Technology

 

Bezoek de website van Baselier

Bezoek de website van Beco

 

Bezoek de website van AP Machinebouw

 

Bezoek de website van Bogballe

 

Bezoek de website van Lemken

 

Bezoek de website van Delvano