Historie

1980 - Overname landbouwmechanisatiebedrijf Tubben aan de Vaartweg 30 in Espel door de broers Dik en Henk Blok, Gebr. Blok bv is ontstaan. 

1991 - Er is te weinig ruimte op het terrein van het bedrijf. Daarom wordt er in het begin van de jaren '90 grond bijgekocht en een nieuwe loods gebouwd. Deze loods wordt gebruikt voor de opslag en presentatie van trekkers en machines.

2004 - De trekkers en machines worden steeds groter en passen niet meer in de huidige werkplaatsen en loods. Er wordt een nieuw pand gekocht, ook aan de Vaartweg, 500 meter verderop, aan de Vaartweg 70. Gebr. Blok bv gaat verhuizen.   

2005 - Een jubileumjaar, Gebr. Blok bv bestaat 25 jaar!

2012 - Eén van de broers, Dik Blok stopt met werken en neemt afscheid van het bedrijf.

2014 - De naam Gebr. Blok verandert naar Blok Mechanisatie en het bedrijf krijgt een nieuw logo.  

2015 - Blok Mechanisatie bestaat alweer 35 jaar! Om dit hoogtepunt te vieren zijn we met alle vaste medewerkers en partners naar Duitsland geweest op 30 en 31 januari. Hierbij hebben we o.a. bedrijfsbezoeken gebracht aan Enercon in Aurich, waar we hebben gezien hoe windturbines worden gemaakt (die ook langs de dijk van de Noordoostpolder zijn geplaatst) en aan Airbus in Hamburg. Het waren gezellige dagen en beide bedrijven hebben grote indruk op ons gemaakt!  

Bezoek aan Airbus

    

  Onderdelen bestellen? 
Bezoek www.kramp.com


Bezoek de website van Deutz-Fahr

 

Bezoek de website van Grimme

 

Bezoek de website van Ag Leader Technology

 

Bezoek de website van Baselier

Bezoek de website van Beco

 

Bezoek de website van AP Machinebouw

 

Bezoek de website van Bogballe

 

Bezoek de website van Lemken

 

Bezoek de website van Delvano