18 maart 2015, Nieuw afgeleverde robot te bezichtigen bij klantendag NAUS Kisten en Pallets

Op zaterdag 21 maart, van 10.00 tot 16.00 uur organiseert NAUS Kisten en Pallets een klantendag op de productielocatie in Espel. Tijdens deze dag is onder andere te zien hoe de kisten worden geproduceerd. Onderdeel van de productielijn is een nieuwe robot, die wordt ingezet om schoorplanken aan zijkanten van de kist te lijmen en spijkeren.

Robot

De robot is door Blok Mechanisatie geleverd. Hij is voorzien van een dubbele spijkermachine, zuignapsysteem en automatische lijmbaan, met daarbij een voorraadmagazijn waaruit de geschaafde planken automatisch in het systeem worden gelegd. Dit geheel is geïnstalleerd in de bestaande productielijn.

Tijdens deze dag presenteren diverse bedrijven de laatste ontwikkelingen van kistenbewaring. Wij zijn aanwezig met de kistenvuller. Kortom, het is zeker de moeite waard om aanstaande zaterdag NAUS te bezoeken. Deelnemen? In twee uur bent u volledig op de hoogte. De aanvangstijden zijn 10.00/12.00/14.00 uur. Aanmelden is gewenst, ga hiervoor naar www.fhg.nl/naus-klantendag.

Robot met dubbele spijkermachine, zuignapsysteem en automatische lijmbaan

NAUS Klantendag 21 maart 2015

  Onderdelen bestellen? 
Bezoek www.kramp.com


Bezoek de website van Deutz-Fahr

 

Bezoek de website van Grimme

 

Bezoek de website van Ag Leader Technology

 

Bezoek de website van Baselier

Bezoek de website van Beco

 

Bezoek de website van AP Machinebouw

 

Bezoek de website van Bogballe

 

Bezoek de website van Lemken

 

Bezoek de website van Delvano