Winkel & Webshop

Winkel
In onze winkel vindt u technische onderdelen voor de agrarische sector, tuin- en park en werkplaatsinrichting. Denk aan bevestigingsmaterialen, gereedschappen, schakelaars, lampen, verf, verfkwasten en -bakjes, batterijen, schoonmaakmiddel, kit, wielen, bezems, spades, werkkleding en werkschoenen. Kortom een breed assortiment. Ligt het product dat u zoekt niet in de winkel? Vraag er gerust naar, vaak kunnen we het voor u bestellen.

Technische onderdelen voor de agrarische sector

Maandaanbiedingen
Dit zijn de actuele maandaanbiedingen (klik op de afbeeldingen voor grote weergave):

Shopaanbiedingen november 2019 Shopaanbiedingen november 2019  

Webshop
Naast de fysieke winkel is het ook mogelijk voordelig en snel online bij ons te winkelen. Samen met onze retailpartner Kramp bieden we u de mogelijkheid om met een eigen inlog producten te bestellen in de webshop. De producten worden bij bestelling vóór 18.30 uur 's avonds, vaak dezelfde nacht al bij u thuis, op uw bedrijf, of bij Blok Mechanisatie afgeleverd. Bij interesse naar online bestellen via de webshop, vraag naar de voorwaarden bij de balie van Blok Mechanisatie.

Heeft u een eigen inlognaam en wachtwoord en wilt u een bestelling plaatsen in de webshop? Klik op de login button aan de rechterzijde van deze pagina. Ook zonder een eigen inlognaam en wachtwoord kunt u het uitgebreide assotiment hier bekijken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  Onderdelen bestellen? 
Bezoek www.kramp.com


Bezoek de website van Deutz-Fahr

 

Bezoek de website van Grimme

 

Bezoek de website van Ag Leader Technology

 

Bezoek de website van Baselier

Bezoek de website van Beco

 

Bezoek de website van AP Machinebouw

 

Bezoek de website van Bogballe

 

Bezoek de website van Lemken

 

Bezoek de website van Delvano