GRIMME eigen servicepunt

Espel, 30 maart 2022 - GRIMME eigen servicepunt in Noordoostpolder

GRIMME is gestart met een eigen servicepunt in Espel, GRIMME doet dit in samenwerking met Blok Mechanisatie. Vanuit de locatie aan de Vaartweg 70 zijn er voor GRIMME twee monteurs en een verkoopadviseur gestart. De verkoop en service van GRIMME en ASA-LIFT landbouwmachines zal verzorgd worden voor het gebied aan de oostkant van de Noordoostpolder. Blok Mechanisatie blijft ook dealer van merken zoals o.a. Lemken, Beco, AP Machinebouw en Deutz-Fahr. Het GRIMME en ASA-LIFT werkgebied van Blok Mechanisatie blijft ongewijzigd.   

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Goede service voor uw GRIMME en ASA-LIFT machines door technisch specialisten bij ons in de werkplaats of bij u op locatie. De monteurs kennen alle ins en outs van de machines en werken nauw samen met de technische ondersteuning vanuit de GRIMME aftersales afdeling.
  • Een ruim onderdelen magazijn met bezorgservice van maandag t/m vrijdag bij u op het bedrijf in de Noordoostpolder
  • Door de samenwerking is er meer slagkracht op het gebied van GRIMME en ASA-LIFT

'Een nieuwe samenwerkingsvorm; vele jaren aan kennis en ervaring in machines en mechanisatie onder één dak én op een vertrouwd adres.' 

We blikken vooruit

Achter de schermen wordt er gewerkt aan een eigen werkplaats voor GRIMME en ASA-LIFT machines. Ook zal er kantoorruimte bijkomen. Er is besloten de bestaande loods van Blok Mechanisatie aan de rechterkant te vervangen voor een nieuwe loods (bekijk de foto rechts/onderaan voor een impressie). Totdat de nieuwbouw klaar is maakt GRIMME gebruik van de bestaande werkplaats en andere ruimtes van Blok Mechanisatie. We zullen u de komende tijd op de hoogte houden van de voortgang.

Open Kramp Webshop
Bestel je onderdelen hier
Blok
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
12:05