Services

Machines die bij Blok Mechanisatie in onderhoud zijn, worden opgenomen in ons systeem. Op deze manier bouwt u een volledige onderhoudshistorie op. We geven u een seintje op basis van opgenomen urenstanden voor benodigde servicebeurten. Aan de hand van de urenstand en het type machine kunnen we vooraf een prijsindicatie voor het onderhoud geven.

Om kwaliteit te kunnen garanderen, gebruiken we alleen originele onderdelen en wordt het onderhoud uitgevoerd aan de hand van een checklist die in samenwerking met, of door de fabrikant is opgesteld.

 

 

Onderdelen en andere benodigdheden voor machines en tractoren zijn te vinden in ons ruim gesorteerde magazijn. Denk hierbij onder andere aan olie, gereedschappen, machinedelen, lagers, metaal-/aandrijving-/bevestigingsmaterialen en ook onderdelen voor de elektro-/installatietechniek en hydrauliek.

We bieden altijd originele onderdelen, indien gewenst is een alternatief onderdeel ook leverbaar. Door te werken met een voorraadbeheersysteem is de voorraad nagenoeg altijd up-to-date, waardoor u (en ook onze monteurs) nooit misgrijpt naar een specifiek onderdeel.

Naast het fysieke magazijn is het ook mogelijk online een bestelling te plaatsen, onderdelen worden dan bij bestelling voor 18.30 uur 's middags, vaak dezelfde nacht al bezorgd. Heeft u interesse in online bestellen via onze webshop? Neem hiervoor gerust contact op met Edward Vos bij onze balie.

Of u nou aan uw machine wilt snijden of lassen, gebruik wilt maken van uw heftruck die op gas loopt, lekker in de tuin wilt barbecueën of warm water nodig heeft in de caravan; wij hebben een geschikte gasfles voor u. In ons depot vindt u industriële gassen zoals las- en snijgassen, propaangas voor heftrucks en vloeibaar propaan voor thuisgebruik.

Ons gasdepot is tot stand gekomen in samenwerking met Air Products. Air Products is in 1976 opgericht in Nederland en is een van de grootste leveranciers van industriële gassen in ons land. 

Neem bij vragen of voor een offerte gerust contact met ons op. Bij grotere afnamen is, afhankelijk van de hoeveelheid, bezorging op uw bedrijf mogelijk. Vraag naar onze verkoper in het magazijn Edward Vos.  

Chat met ons
Blok
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
07:34