Over ons

Blok Mechanisatie is het vertrouwde adres voor landbouwmachines. Wij zijn gevestigd in Espel (Noordoostpolder). In 1980 hebben we een bestaand mechanisatiebedrijf overgenomen aan de Vaartweg 30. Door de ontwikkelingen en de groei in de landbouw werden de machines groter en is Blok Mechanisatie in 2004 verhuisd naar de Vaartweg 70. Van hieruit bedienen we de landbouw-, bloembollensector en industrie. Onze specialisatie ligt in machines, tractoren en machinebouw. We staan dichtbij de klant en geven eerlijk advies met de juiste praktische oplossing.

Met onze partnerschappen bieden wij akkerbouwers en loonwerkers een breed scala aan topmerken, zoals Grimme, AP Machinebouw, Kverneland, Evers Agro, Delvano en Ag Leader. Met onze vakbekwame monteurs zorgen wij voor alle voorkomende vormen van onderhoud en reparatie, vanuit onze werkplaats of met onze compleet ingerichte servicebussen bij u op locatie.

Onder de naam Blok Machinebouw ontwikkelen en produceren wij machines voor de landbouw en industrie. Door de jaren heen hebben we diverse machines geproduceerd zoals de kistenvuller, grondbunker en zandzeef. Van technisch tekenen, constructie- en laswerk tot zelfs robotgestuurde machines. Deze diensten vinden plaats in eigen beheer. 

Onderdelen voor machines en tractoren, bevestigingsmaterialen, gereedschappen en werkplaatsartikelen zijn te vinden in ons magazijn en winkel. Naast de fysieke winkel en ons magazijn is het mogelijk via Kramp online te winkelen. Met een eigen inlog worden de producten die voor 18.30 uur besteld zijn, dezelfde nacht geleverd. Dus altijd de benodigde onderdelen snel in huis.

Open Kramp Webshop
Bestel je onderdelen hier
Blok
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
19:14