GRIMME Noordoostpolder

'Een nieuwe samenwerkingsvorm; vele jaren aan kennis en ervaring in machines en mechanisatie onder één dak én op een vertrouwd adres.'

GRIMME eigen servicepunt in Noordoostpolder

GRIMME is gestart met een eigen service- en verkooppunt in de Noordoostpolder, in samenwerking met Blok Mechanisatie. Vanuit de locatie van Blok Mechanisatie zijn er voor GRIMME twee monteurs en een verkoopadviseur gestart. De service en verkoop van GRIMME en ASA-LIFT landbouwmachines zal gezamenlijk door GRIMME en Blok Mechanisatie verzorgd worden voor de Noordoostpolder. GRIMME richt zich hierbij op het gebied aan de oostkant van de Noordoostpolder, Blok Mechanisatie op het eigen gebied. Blok Mechanisatie blijft ook dealer van merken zoals o.a. Lemken, Beco en AP Machinebouw. Blok Mechanisatie verzorgt de onderdelenvoorziening, waaronder GRIMME Original Teile, voor de gehele Noordoostpolder.  

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Goede service voor uw GRIMME en ASA-LIFT machines door technisch specialisten bij ons in de werkplaats of bij u op locatie. De monteurs kennen alle ins en outs van de machines en werken nauw samen met de technische ondersteuning vanuit de GRIMME aftersales afdeling.
  • Een ruim onderdelen magazijn met bezorgservice van maandag t/m vrijdag bij u op het bedrijf in de Noordoostpolder
  • Door de samenwerking is er meer slagkracht op het gebied van GRIMME en ASA-LIFT

myGRIMME

myGRIMME is uw kosteloze toegang tot de digitale wereld van GRIMME. Via het klantenportaal bundelt GRIMME alle digitale services, die verder gaan dan uw machine. Met de nieuwe shopmodule heeft u de mogelijkheid aan de hand van uw machinenummer het benodigde onderdeel te identificeren, de beschikbaarheid op te vragen en te bestellen. 

We blikken vooruit

Achter de schermen wordt er gewerkt aan een eigen werkplaats voor GRIMME en ASA-LIFT machines. Ook zal er kantoorruimte bijkomen. Er is besloten de bestaande loods aan de rechterkant te vervangen voor een nieuwe loods. Totdat de nieuwbouw klaar is maakt GRIMME gebruik van de bestaande werkplaats en andere ruimtes van Blok Mechanisatie. We zullen u de komende tijd op de hoogte houden van de voortgang.

Contact

GRIMME Noordoostpolder
Vaartweg 70
8311 AA Espel
0527 - 758107 (ook buiten openingstijden)
www.grimme.com/de

Verkoop en advies

Fiona van der Moere
f.vandermoere@grimme.nl
0527 - 758107, keuze 3 / 06 - 83670955

Planning werkplaats

Michiel van der Slikke
m.vanderslikke@grimme.nl
0527 - 758107, keuze 1
Rolf Rozendal
r.rozendal@grimme.nl
0527 - 758107, keuze 1

Arent Lanenga

Team Leader Sales Nederland

 

Jan Bouma

Area Sales Manager Nederland

 

Fiona van der Moere

GRIMME Area Sales Manager voor Noordoostpolder

 

Michiel van der Slikke

GRIMME technisch specialist

 

Rolf Rozendal

GRIMME technisch specialist

 

Open Kramp Webshop
Bestel je onderdelen hier
Blok
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
15:16