Nieuw dealerschap: Steketee

Blok Mechanisatie vindt in Steketee de juiste slimme schoffeltechniek

Met trots mogen we Steketee toevoegen aan ons merkenpakket. De schoffeltechniek van de Nederlandse fabrikant is in onze ogen erg geschikt voor de Noordoostpolder!

 

Om te voldoen aan de opkomende vraag van de schoffeltechniek zijn we in gesprek gegaan met Steketee. Deze Nederlandse machinefabrikant heeft volledig de focus op schoffeltechniek voor verschillende gewassen als uien, bieten, aardappelen, wortelen en mais.

 

De schoffelmachines van Steketee zijn optioneel uitgerust met zeer geavanceerde camera's die de gewasrij herkennen, de software stuurt daarna de schoffel naar de juiste plaats. Hierdoor schoffelt de machine altijd optimaal het onkruid weg en laat het de plantrij ongeroerd.

 

Minder zwenken

De schoffelmachines van Steketee zijn ingericht om minder te zwenken en gebruiken natuurlijke bewegingen waardoor de rij van vóór tot achter netjes schoon blijft. De meeste schoffelmachines met camerabesturing zijn uitgerust met een side-shiftbok, terwijl de machine van Steketee parallel gestuurd wordt en daardoor minder zwenkt. Een ander belangrijk voordeel van de Steketee schoffelmachine is het afstellen, wat heel eenvoudig gaat. Hierdoor staan de schoffelmessen altijd in de juiste stand wat erg belangrijk is om het gewas niet te beschadigen.

 

MIA en VAMIL

Het is mogelijk om de een deel van de aanschaf van een Steketee precisieschoffel te laten subsidieeren via de MIA of VAMIL regeling. Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe u deze kunt aanvragen? Neem eens contact op met uw accountant, die helpt u graag verder!

 

Demo op locatie

Komend voorjaar starten we met een demotour door de Noordoostpolder ter promotie van de Steketee machines. Het gaat om de EC-Steer, een cameragestuurde tussenbok voor elke schoffelmachine. Hierdoor kan de huidige schoffelmachine worden ingezet als slimme machine tijdens de demo. 

 

Open dagen

De machines van Steketee zijn aanwezig op de open dagen van Blok Mechanisatie en Grimme in Espel op 9 en 10 december. Tijdens deze openstelling zijn de machines van merken als AP Machinebouw, Beco, Lemken, Delvano en AG Leader ook aanwezig om van dichtbij te bekijken. Uiteraard is er ruimte voor een gesprek onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte welkom.

Open Kramp Webshop
Bestel je onderdelen hier
Blok
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
12:13