Vacature | Leerling Constructiewerker (BBL)

Wil jij een technisch vak leren door gewoon aan de slag te gaan?

Wil jij ervaring opdoen in een goed uitgeruste werkplaats bij een mechanisatiebedrijf met eigen constructieafdeling? Je sluit je aan bij een team dat staat voor kwaliteit, productiviteit en gezelligheid. Samen met je team bouw je mee aan verschillende speciaalbouwprojecten en machinebouw in kleine series voornamelijk voor de landbouw. Niet te veel herhaling, lekker veel uitdagende projecten. Daarnaast is service en onderhoud ook een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden, denk hierbij aan diverse werkzaamheden als het aanpassen van hydraulische cilinders of het verstevigen van een bestaand frame.

Zo ontwikkel jij je op verschillende fronten tot een volwaardig constructiewerker. 

Wil je meer weten over onze machinebouw en aan welke producten jij gaat werken? Bezoek onze website en leer hier alles over Blok Mechanisatie.

Jouw werkzaamheden zijn lekker breed;

  • Plaatstaal knippen en kanten
  • Draai- en freeswerk
  • Boren
  • Zaagwerk met onze lintzaag
  • Laswerkzaamheden
  • Technische reparaties en onderhoud. 

Bij Blok Mechanisatie sluit je je aan bij een gezellig team waarin we kwaliteit en productiviteit belangrijk vinden. Jaarlijks organiseren we meerdere bedrijfsuitjes waar jij natuurlijk bent uitgenodigd, we vinden het belangrijk dat je groeit binnen en mét het team. Samen komen we verder!

Zie jij jezelf werkend leren bij Blok Mechanisatie?

We zoeken iemand die zich graag ontwikkeld en die leren belangrijk vindt. Je werkt nauwkeurig en gaat uitdagingen niet uit de weg. Sterker nog; je zoekt ze op. Heb je al ervaring opgedaan in de constructie? Fijn, maar zonder ervaring ben je ook van harte welkom! We zullen goed voor je zorgen met arbeidsvoorwaarden die passen bij jou en je werkzaamheden.

Heb je interesse in een leerplek met afwisselende werkzaamheden in de constructie? Dan ben je bij Blok Mechanisatie aan het juiste adres!

Solliciteren? Neem dan contact op met René van de Guchte; planning@blokmechanisatie.nl of 0527-271234, keuze 1.

 

Print deze vacature:

Vacature-Leerling-Constructiewerker-BBL-.pdf

Open Kramp Webshop
Bestel je onderdelen hier
Blok
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
04:25