GRIMME Noordoostpolder

'Een nieuwe samenwerkingsvorm; vele jaren aan kennis en ervaring in machines en mechanisatie onder één dak én op een vertrouwd adres.'

GRIMME eigen servicepunt in Noordoostpolder

GRIMME is gestart met een eigen servicepunt in Espel, GRIMME doet dit in samenwerking met Blok Mechanisatie. Vanuit de locatie aan de Vaartweg 70 zijn er voor GRIMME twee monteurs en een verkoopadviseur gestart. De verkoop en service van GRIMME en ASA-LIFT landbouwmachines zal verzorgd worden voor het gebied aan de oostkant van de Noordoostpolder. Blok Mechanisatie blijft ook dealer van merken zoals o.a. Lemken, Beco, AP Machinebouw en Deutz-Fahr. Het GRIMME en ASA-LIFT werkgebied van Blok Mechanisatie blijft ongewijzigd.  

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Goede service voor uw GRIMME en ASA-LIFT machines door technisch specialisten bij ons in de werkplaats of bij u op locatie. De monteurs kennen alle ins en outs van de machines en werken nauw samen met de technische ondersteuning vanuit de GRIMME aftersales afdeling.
  • Een ruim onderdelen magazijn met bezorgservice van maandag t/m vrijdag bij u op het bedrijf in de Noordoostpolder
  • Door de samenwerking is er meer slagkracht op het gebied van GRIMME en ASA-LIFT

Onderdelen service

Onderdelen en andere benodigdheden voor machines en tractoren zijn te vinden in ons ruime magazijn. Denk hierbij onder andere aan olie, gereedschappen, machinedelen, lagers, metaal-/aandrijving-bevestigingsmaterialen en ook onderdelen voor de elektro-/installatietechniek en hydrauliek. Wij bieden altijd originele onderdelen. Door te werken met een voorraadbeheersysteem is de voorraad nagenoeg altijd up-to-date, waardoor u (en ook onze technisch specialisten) nooit misgrijpt naar een specifiek onderdeel.

Naast het fysieke magazijn is het mogelijk online een bestelling te plaatsen. Met Kramp Online Service kunt u via ons toegang krijgen tot het volledige productassortiment van Kramp. Honderdduizenden onderdelen en producten binnen handbereik.

De voordelen op een rijtje:

  • Met een eigen inlog heeft u toegang tot het grootste online portal voor technische onderdelen in Europa
  • Vandaag vóór 18.30 uur besteld, de volgende dag vanaf 8.00 uur bij ons af te halen of wij bezorgen bij u op het bedrijf (geen levering op zondag en maandag)
  • Met de Kramp app ook via uw telefoon en tablet
  • Eenvoudig bestellen - 24/7
  • Continue interessante aanbiedingen
  • Werkt kosten besparend

Bij grotere afnamen kunnen de onderdelen ook 's nachts bij u worden bezorgd. 

Ophalen of bij u op het bedrijf bezorgd

Bestelde onderdelen, of het nu online, of via onze medewerkers in ons magazijn is besteld, wij bezorgen ze dagelijks bij u op het bedrijf (binnen de Noordoostpolder). Voor 9.00 uur besteld en voorradig, dezelfde dag bij u thuis. Voor 17.00 uur besteld, de volgende dag bij u thuis. Eén keer per dag, van maandag t/m vrijdag. 

myGRIMME

myGRIMME is uw kosteloze toegang tot de digitale wereld van GRIMME. Via het klantenportaal bundelt GRIMME alle digitale services, die verder gaan dan uw machine. Met de nieuwe shopmodule heeft u de mogelijkheid aan de hand van uw machinenummer het benodigde onderdeel te identificeren, de beschikbaarheid op te vragen en te bestellen. 

We blikken vooruit

Achter de schermen wordt er gewerkt aan een eigen werkplaats voor GRIMME en ASA-LIFT machines. Ook zal er kantoorruimte bijkomen. Er is besloten de bestaande loods aan de rechterkant te vervangen voor een nieuwe loods. Totdat de nieuwbouw klaar is maakt GRIMME gebruik van de bestaande werkplaats en andere ruimtes van Blok Mechanisatie. We zullen u de komende tijd op de hoogte houden van de voortgang.

Contact

GRIMME Noordoostpolder
Vaartweg 70
8311 AA Espel
0527 - 758107 (ook buiten openingstijden)
www.grimme.com/de

Verkoop en advies

Fiona van der Moere
f.vandermoere@grimme.nl
0527 - 758107, keuze 3 / 06 - 83670955

Planning werkplaats

Michiel van der Slikke
m.vanderslikke@grimme.nl
0527 - 758107, keuze 1
Rolf Rozendal
r.rozendal@grimme.nl
0527 - 758107, keuze 1

Arent Lanenga

Team Leader Sales Nederland

 

Jan Bouma

Area Sales Manager Nederland

 

Fiona van der Moere

GRIMME Area Sales Manager voor Noordoostpolder

 

Michiel van der Slikke

GRIMME technisch specialist

 

Rolf Rozendal

GRIMME technisch specialist

 

Chat met ons
Blok
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
20:43