Vicon

Hooibouwmachines, Strooiers, Klepelmaaiers

Iedere Nederlandse agrariër is bekend met de machines van het Nederlandse merk Vicon. Veel agrariërs groeiden op met de iconische Acrobaat zwadhark en pendelstrooier. In de afgelopen decennia heeft Vicon zich ontwikkeld tot zeer geavanceerd machineproducent.

Vicon is een vooraanstaand merk op het gebied van landbouwmachines en technologie. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1910, is Vicon wereldwijd bekend om zijn innovatieve oplossingen, kwaliteit en prestaties.

Vicon is een pionier op het gebied van moderne landbouwtechnologie en heeft een breed scala aan machines en apparatuur ontwikkeld om veehouders te helpen bij het optimaliseren van hun werkzaamheden;

Machines in het assortiment van Vicon;

  • Schijvenmaaiers
  • Schudders
  • Harken
  • Ronde balenpersen en wikkelaars
  • Kunstmeststrooiers

Wat Vicon onderscheidt, is de voortdurende focus op kwaliteit en betrouwbaarheid vanuit de fabrieken. Elk product is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de hoge normen die veehouders verwachten. Met behulp van geavanceerde technologieën en innovatieve functies streeft Vicon ernaar om de landbouwsector te voorzien van duurzame en efficiënte oplossingen.

Met het hoofdkantoor van de Benelux in Dronten, zijn de lijntjes altijd kort. Dat resulteert in een goede samenwerking. Neem voor meer informatie contact op met ons verkoopteam.

Open Kramp Webshop
Bestel je onderdelen hier
Blok
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
23:26