BLOK MECHANISATIE NEEMT AGRO-EXPRESS OVER VAN B. NAAKTGEBOREN

Mechanisatiebedrijf Blok uit Espel heeft onderdelenbezorgservice 'Agro-Express' van Naaktgeboren Mechanisatie uit Tollebeek overgenomen. Het bedrijf uit Tollebeek gaf eerder aan alle bedrijfsactiviteiten te beëindigen.

In Espel staat al langere tijd een goed gevuld onderdelenmagazijn en -winkel. Sinds de coronaperiode werden onderdelen ook al aan huis bezorgd en deze service werd daarna voortgezet.

Er lagen al langere periode plannen voor uitbreiding van de onderdelenbezorgservice. Een goede basis met goede technische kennis en een ruim magazijn waren immers al aanwezig. De Agro-Express wordt overgenomen per 17 april 2023 en past goed bij de ambitie van Blok Mechanisatie.

Vele agrariërs maken gebruik van de Agro-Express die een aantal interessante voordelen heeft, zo worden alle onderdelen tweemaal per dag gratis op locatie binnen de Noordoostpolder geleverd en is het bestellen eenvoudig door te bellen, appen, mailen of via het Kramp Online Systeem (KOS).

Service blijft gelijk

Voor de klanten verandert er vrijwel niets; zowel de service, het assortiment, de manier van bestellen als de bezorger Rook Geluk blijven gelijk. Per direct worden alle onderdelen van dealerschappen van Blok Mechanisatie zoals onder andere GRIMME en LEMKEN toegevoegd aan het assortiment. Op deze manier kunnen alle klanten gebruik blijven maken van de service die ze gewend zijn.

Naast de Agro-Express kunnen klanten ook bij Blok Mechanisatie terecht voor verkoop, reparatie, onderhoud en constructie van verschillende machines. Met een ruim magazijn en meer dan 43 jaar ervaring is Blok Mechanisatie een vertrouwd adres in de Noordoostpolder.

Open Kramp Webshop
Bestel je onderdelen hier
Blok
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
11:51