Evers Agro kiest voor Blok Mechanisatie als Premium Dealer

Evers Agro kiest voor Blok Mechanisatie als Premium Dealer

De machines van Evers Agro zijn niet weg te denken bij akkerbouw- en bloembollenbedrijven. Dat maakt de Noordoostpolder een belangrijk gebied voor de Almelose machinebouwer. Evers Agro maakt dan ook met trots bekend dat zij Blok Mechanisatie uit Espel hebben verkozen als Premium Dealer in dit gebied.

"De samenwerking met Blok Mechanisatie is niet nieuw, we werken al jaren prettig samen. Met Blok stellen we een ervaren dealer aan en versterken we de toekomst van ons merk in dit belangrijke gebied." Aldus Frank Janmaat van Evers Agro.  

De grondbewerkingsmachines van Evers Agro zijn ontworpen om de bodemkwaliteit te verbeteren. Het meeste bekende product is de cultivator, die in vele varianten verkrijgbaar is, met zowel een vaste tand als een deelbare variant. Een recente ontwikkeling is de vernieuwde voorzetwoeler Breton XL. Deze machine is standaard uitgevoerd met de bekende beitels in verschillende breedtes, of optioneel met Michel tanden (ook wel bekend als kromme tanden).

"We zijn natuurlijk erg blij met de keuze van Evers Agro. We zien het als een beloning voor de afgelopen jaren waarin we intensief hebben samengewerkt" aldus Gerard Blok van Blok Mechanisatie.

Onderdelenservice

De slijtdelen van Evers Agro worden ook opgenomen in het assortiment van de Onderdelenservice van Blok Mechanisatie. Een nieuw initiatief waar agrariërs in de Noordoostpolder onderdelen kunnen laten thuisbezorgen. De Onderdelenservice is een doorontwikkeling van het magazijn en de winkel bij Blok Mechanisatie in Espel.

Evers-Vaste-tand-cultivator.pdf

Evers-Deelbare-cultivator.pdf

Evers-Woelers.pdf

Evers-Deelbare-cultivatoren.pdf

Evers-Vaste-tand-cultivatoren.pdf

Evers-Schijveneggen.pdf

Open Kramp Webshop
Bestel je onderdelen hier
Blok
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
06:27